A megye és a város
Referát zo zasadania Zemplínskej župy 8. apríla 1905. Program o.i. pietna spomienka na poslanca mesta Leopolda Haasa. Župa vyhotoví o hodnotení jeho práce zápisnicu a upovedomí o tom aj rodinu. Ďalej bol predložený návrh na funkciu systematizovaného miesta mestského inžiniera