Pályázat járásorvosi állásra
Konkurz - výberové konanie na miesto okresného lekára v Humennom v r. 1905. Platové podmienky (2 tisíc korún plat, 600 korún cestovné, 350 korún príplatok na nájomné). Termín odovzdania prihlášok : do 20. apríla 1905. Adresát Zemplínska župa