Výstava domácich remesiel
Gazdovský spolok Zemplínskej župy [Zemplénvármegyei Gazdassági Egyesület] usporiada v polovici mája 1905 so štátnou podporou výstavu, ktorá predstaví nielen produkty jednotlivých remesiel ale aj ich výrobu. Uskutoční sa v župnom meste Sátoraljaújhely v bude v zasadačke radnice