Eljegyzés
Správa o zásnubách : Mórica Eisenbergera, obchodníka zo Sátoraljaújhely s Etelkou Deutsch, dcérou obchodníka Ignáca D. zo Sniny, *** staviteľ Imrich Bálint zo Sátoraljaújhely sa zasnúbil s Etelkou Braunovou v apríli 1905