A monografia bizottság üllése
Správa o tom, že 19. apríla 1905 prebehlo v Sátoraljaújhely zasadanie predstavenstva komisie na napísanie monografie o Zemplínskej župe. Redaktor monografie Aladár Vende z Budapešti, historik Ede Reiszig. Informácia o tom, že monografia úpravdepodobne už bude distribuovaná v júli 1905