Majláth gróf a kassai joghalgatók között
Referát o tom, že 29. apríla 1905 sa uskutočnilo založenie samovzdelávacieho spolku mládeže pri Právnickej akadémii v Košiciach na ktorom slávnostnú reč predniesol práve gróf Jozef Majláth. Menoslov prítomných šlachticov