Áthelyzesék
Správa o tom, že úradník Uhorských štátnych železníc Ervín Schulc bol preložený zo Sátoraljaújhely do Miskolca v máji 1905 ** Sluha kráľovskej súdnej stolice v Sátoraljaújhely Ján Vrancsik bol preložený do Košíc