Házi ipari kiállitás
Gazdovský spolok Zemplínskej župy bol organizátorom výstavy domácich remesiel v Sátoraljaújhely 29.-31. mája 1905. Na výstave sa predmety nielen vystavovali ale aj vyrábali. Samotné produkty po zakúpení bolo možné odniesť až po ukončení výstavy