A gálszécsi izr. nőegylet hangversenye és táncmulatsága
Informácia o tom, že v Sečovciach sa uskutoční 13.06.1905 koncert spojený s tanečnou zábavou v miestnosti sečovského kasína. Hlavným organizátorom je židovský ženský spolok pôsobiaci v Sečovciach. Ako aktéri vystúpia divadelní herci: Edmund Faragó, Frieda Tábori a Gejza Márthon