Szinházi esték - Szende, Mikluláš 18??-19??
Divadelná kritika [ z pera regionálneho autora] na hosťovanie divadelnej spoločnosti Jána Komhjáthyho z Košíc v Sátoraljaújhely v máji 1905. Kladné hodnotenie hercov ako aj dirigenta Gejzu Márthona. Prehľad predvedených diel