A nagymihályi petíció-
Správa o tom, že kúria v Budapešti má vyniesť 25. mája 1905 rozhodnutie o právoplatnosti volieb v Michalovciach v roku 1905. Keďže sa očakáva zrušenie mandáta poslanca [Kolomana Demkó] začali sa organizovať v Michalovciach prípravy na opätovné voľby