Wesselényi Miklós élete és munkái Dr. Kardos Samu may müvének méltatása
Recenzia 2 zväzkovej knihy právnika Dr. Samuela Kardosa z Debrecína prináša nové informácie o živote a diele reformátora Mikuláša Wesselényiho o.i. aj o bratislavsklom krajinskom zasadaní