A "Bodrogközi Daloskör" közgyűlése
Správa o tom, že 18. mája 1905 sa uskutočnilo valné zhromaždenie spevokolu. Riešila sa otázka či spevokol sa včlení ako teleso do pôsobenia Kasína v Kráľovskom Chlmci. Návrh odmietnutý po bohatej diskusii. Voľba predstavenstva a predsedníctva. Predsedom sa stal František Bodnár, podpredsedom František Pauliczky, tajomníkom Alexander Tóth, dirigent Richard Knoblauch. 16 členné predsedníctvo