A bodrogközi vasut - Becske, Valentín
Polemiak okolo postavenia železnice v Medzibodorží ako reakcia na článok regionálneho autora Barnabáša Buzu. Návrh baróna Mikuláša Sennyeyza triaditeľa vznikajúcej účastinnej spoločnosti