Eljegyzések
Správa o zásnubách grófa, statkára Ladislava Majlátha [brata Jozefa M.] a grófky Ilmy Hadik (sestry bývalého hlavného župana Zemplínskej župy) 19. júna 1905. Zásnuby sa konali v obci Abaujnádaska **Zásnuby Ľudovíta Zvolinszkeho, účtovníka banky v Sátoraljaújhely a Šarolty Spillenberg