A tőketerebesi választó kerületben-
Dodatočné voľby [po úmrtí poslanca Teodora Andrášiho] boli vyhlásené v Trebišove na 13.06.1905. Predseda volebnej komisie Dr. Jozef Csőke. Prehľad ďalších členov komisie. Jediný kandidát Emil Dežofi