Uj kivándorlási felügyelő
Správa o tom, že vysťahovalecký inšpektor Zemplína Július Berzeviczy ukončil pôsobenie v Sátoraljaújhely a bol zavolaný do Budapešti na ministerstvo vnútra. Na jeho miesto do Sátoraljaújehly bol menovaný ministerský tajomník Dr. Anton Szontágh