A Fischer-Colbriejövedelme - Szby. [=Szebenyey, Jozef] 1881-19??
Úvodník vyčíta katolíckej cirkvi, že zhromažďuje majetky a kňazom, že sa hádajú na príjmoch, ktoré si "nezaslúžia". Je to ohlas na článok v novinách Budapeasti Hirlap o ponechaní si 30 tisíc korunových príjmov novomenovaného košického biskupa z bývalej svojej hodnosti ostrihomského kanoníka