Bubics-ügy és a koadjutor jezsuita aknamunka
Citovanie článkov z novín Népszava, dotýkajúcich sa finančných záležitostí košického biskupa Židmunda Bubiča a jeho následníka Augustína Fischer-Colbrie. Obviňuje ich zo zneužívania peňazí na klerikálno-politické ciele