Bubics-ügy fejleményei III. Péter Pázmány : vádak a koadjutor ellen
Citovanie listu novinára Dr. Jozefa Winklera-Vértesiho v ktorom obviňuje Dr. Augustína Fischer-Colbrieho z chamtivosti a nedostatočného uhorského vlastenectva , lebo ako klerik ostrihomského seminára sa zapísal do "slovenskej literárnej školy" založenej Jánom Kollárom