Egyházmegyei közgyülés reformátusok gyűlése
Referát o priebehu zhromaždenia Abovského evanjelického reformovaného seniorátu 24. apríla 1906 v košiciach pod predsedníctvom Kolomana Révésza a kurátora Jozefa Mecznera