Egy község magyarositása
Komentár k odpustu v Košickej Belej vyjadruje radosť, že donedávna čisto slovenská obec sa premenila v obliekaní ako aj v prejavoch v kostole. Spievali po maďarsky - zásluhu na tom má tamojší farár Ján Gocsál a učiteľ Gocsál