Az autonomiáról
Citovanie košického biskupa v novinách Felsővidéki Szemle o autonómii katolíckej cirkvi v Uhorsku. Nevýhodného postavenia cirkvi oproti ostatným cirkvám v menovaní duchovenstva, sopráve majetku, v spravovaní cirkevných škôl. Článok súhhlasí s jenho názorom na kritéria pri menovaní farárov "najmä biskupov s viedenskou výchovou" - dodáva článok s namierením na biskupa