Fischer-Colbrie és Bubics 24 óraig az állomáson
Článok obšírne kritizuje košického biskupa preto, že kvôli stanovenému pohrebnému protokolu nezariadil prevezenie mŕtveho biskupa Žigmunda Bubiča zo stanice do biskupskej auly, čím sa prehrešil proti piete