Szeressük egymást
Úvodník s úvahou o prednáške biskupa zo Székesfehérváru, cirkevného spisovateľa - ThDr. Otokara Prohászku, ktorá odznela v hoteli Schalkház v Košiciach 6.decembra 1908. Kladne hodnotí jeho vysoké nadanie, vedomosť, múdrosť a očakáva, že dobré účinky a vplyv úspešne budú pôsobiť na spoločenské pomery v Košiciach