Egyházmegyei közgyűlés
Správa o valnom zhromaždení Abovského reformovaného seniorátu 30. augusta 1910 v Košiciach. Prítomní boli : 60 duchovných a učiteľov, niekoľko mien z civilných hostí. O i. profesor z Prešova Ján Jónas ohlásil utvorenie kalvínskeho cirkevného zboru Prešova. Za duchovného zvolili Gabriela Göncza. Za učiteľa do Slanca Karola Vitu mladšieho