Püspöki helynök
Správa o menovaní veľprepošta Kornela Kovaliczkeho za vikára prešovského gréckoktaolíckeho biskupstva. So spravovaním majetku poverili kanonikov Zenó Kovaliczkého a Dr. Jozefa Vojtovicha