Az izr. hitközség közgülése
Na zhromaždené košickej židovskej náboženskej obce 14. apríla 1912 schválili o.i. záverečné zúčtovanie ako aj ročné hlásenie. Zápisnične vyjadrili vďaku predsedovi Dr. Vojtechovi Weiszovi a Adolfovi Adlerovi. Za finančného predstaveného zvolili Júliusa Fuchsu