Sándor püspök dolgai - Nemo
Spišský biskup Alexander Párvy suspendoval kňaza Floriána Tománka ako "buriča" a internoval ho do kláštora v Máriabesenyő odkiaľ sa dostal do kláštora v Spišskom Podhradí, kde ho denuncovali. Tománek sa odvolal k pápežovi a údajne biskup Párvy sa obáva, že záležitosť dopadne ako v prípade Hlinku v jeho neprospech. Posmešná poznámka o práci biskupa