Halálos szerencsétlenség-
Správa o úmrtí rímskokatolíckeho kaplana, baróna Júliusa Jósiku následkom nehody pri nastupovaní do vlaku. K oceneniu jeho schopností sa uvádza, že za iných okolností mohol byť cenným členom spoločnosti