A nagy kérdőjel Lajos Surányi - Surányi, Ľudovít 1885-po r.1969
Opis vplyvu domonikánov na duševný život robotníčok košickej tabakovej továrne a organizovanie zbierok na náboženské účely. Poznámka na postoj štátu a riaditeľa-protestanta