Bövitik a fekete jogakadémiát két uj tanszék a csuhások részére
Úroveň Právnickej akadémiíe v Košiciach je na úpadku. Všetci prednášatelia sú kňazi. Účasť študentov na prednáškach klesá a predsa sa vedenie akadémie snaží získať súhlas na otvorenie katedry dejín a katedry filozofie