A szent nyomda bukása : hogyan sáfárkodott János "apostol"?
Košický biskup založil v svojej aule tlačiareň, ktorá mala slúžiť cirkevným účelom. Riaditeľom sa stal Ján Katona, ale hlavný zisk z nej mal biskup. Po deficite sa jej vzdal v úplný prospech riaditeľa. Tento začal neľudsky zaobchádzať so zamestnancami. Vzal im rôzne podpory a bil ich. To je obsah letáku, ktorý vydali košickí organizovaní robotníci