Az uj idők papjai
Kladné hodnotenie činnosti rímskokatolíckeho farára v Myslave [dnes časť Košíc] Antona Fischera v prospech organizovania sa robotníkov. Citovanie listru farára z Diósgyőru (Maďarsko) Adolfa Fabera - tiež s kladným hodnotením