Zemplénvármegyei Gazdassági Egyesület háziipari kiállitása - P.
Referát z výstavy domácich remesiel Gazdovského spolku Zemplínskej župy. Tajomník súpolku Vojtech Berzeviczy (známy včelár). Pletenie košov pre vinohradníkov. Tkáčske výrobky. Poznámka o tom, že všetky výrobky boli aj predajné