A gálszécsi izr. nőegylet-
Správa o tom, že Sečovský židovský spolok žien usporiada 13. júna 1905 v hoteli "Nemzeti száló" dobročinný večierok. Kultúrny program dodajú herci košického divadla : Edmund Faragó, Tábori, Frida a ďaľší