Amerikába költözött lelkész
Správa o tom, že rímskokatolícky farár Juraj Szikora z Vyšnej Radvane (patrón paróchie gróf Ladislav Károlyi ) sa vysťahoval do Ameriky. Jeho ročný príjem bude 14 tisíc dolárov + ostatné vedľajšie materiálne zábezpeky