A bodrogközi vasut épités
Pozvánka na verejné zhromaždenie vo veci príprav na výstavbu železnice v oblasti Medzibodrožia. Schôdza zainteresovaných 2. júna 1905 v Pribeníku. Význam trate vyžaduje aj účasť záujemcov zo Sátoraljaújhely