Iskolaépités
Správa o tom, že nariadením ministerstva školstva a náboženstva č. 10518 K02-F sa má v obci Luhyňa postaviť štátna ľudova škola. Záujemci ponuky odovzdať na stavebný úrad v Sátoraljaújhely, kde sa 5.06.1905 uskutoční výberové konanie v uzavretom kruhu