Szülésznők kerestetnek
Správa o tom, že pre obce Nacina Ves a Cejkov sa uskutočnia výberové konania na obsadenie miest pôrodnych asistentiek. Platové podmienky. Žiadosti záujemcov odovzdať na obecný úrad do 31. mája 1905