Amerikai hangok Ortinszky amerikai g.k. püspök ellen
Pisateľ článku považuje gréckokatolíckeho biskupa pôsobiaceho v USA - Štefana Sótera Ortinszkeho za politického vyslanca Viedne s protimaďarskou a "panslavistickou" tendenciou a zazlieva americkým gréckoktaolíckym kňazom prešovskej diecézy, že v príhovoroch k veriacim podporujú tohto biskupa z Haliče a nedožadujú sa vyslania maďarského gréckokatolíckeho biskupa do Ameriky