A régi zsidók kérelme
Na žiadosť košických ortodoxných židov - aby nemocnica zriadila samostatnú úmrlčiu komoru pre židov - odporúča sa košickému rabínovi, aby poučil týchto náboženských fanatikov, že je dôležitejšie správne liečenie v nemocnici