Az amerikai magyarokért
Ćlánok z pera budapeštianskeho spravodajcu o "porušťovaní" gréckokatolíckych rusínskych vysťahovalcov z Uhorska do Ameriky následkom chýbajúcich duchovných pastierov. Správa o odchode Ondreja Hodobayho a p. Koroknyahy z prešovskej eparchie do Ameriky, čo sa hodnotí ako politický výdobytok vlády. O ich poslaní a o pripravovanom návrhu zákona na sprísnenie vysťahovalectva