Az egyházi zene reformja
Na základe pápežského ediktu a dozornej kongregácie nad cirkevnou hudbou vylúči sa z kostolov forma chorálu a zavedie sa tradičný gregoriánsky spev. Vo Vatikáne sa už pracuje na zostavení spevníka