Az anciklika - (!)
Kritika pápežskej encykliky, ktorý údajne útočí na reformáciu a odsúdenie politikov a verejnoprávnych orgánov, že proti nej neprotestujú, ako sa to už stalo v Nemecku. Jej obsah sa hodnotí ako oneskorený o 300 rokov