Régi és a uj harangjaink - Kristóf, Ľudovít
Kostolné zvony mnohých obí boli rekvirované na vojnové účely a treba sa postarať o ich náhradu. Článok prináša jeden konkrétny návrh na riešenie otázky - zriadiť továreň na odlievanie zvonov z kapitálu účastinárov pripravovanej diecéznej sporiteľne