Egyházi amnesztia a hadbavonultaknak - Páris, Ľudovít
Úvodník pri príležitosti udelenia cirkevnej amnestie frontovým vojakom. Zdôraznenie ich vojnových zásluh za blaho celej krajiny a preto sa amnestia vzťahuje na umožnenie uzatvorenia manželstiev z hľadiska cirkveného zatiaľ nepovolených