Ortinszky püspök meghalt
Správa o smrti gréckokatolíckeho diecézneho biskupa v Amerike, ktorý bol biskupom veriacich vysťahovalých sa z Uhorska do Ameriky. Zomrel 24. marca vo Filadelfii. Základné životopisné údaje. Pre svoj ukrajinský pôvod a cítenie nebol medzi vysžahovalcami v obľube. Jeho následník bude Maďar