A közjó a törvényhozásban - Pfeiffer, Mikuláš 1887-1979
Črty o základoch učenia Sv. Tomáša Aquinského o verejnom dobre : čo si pod ním predstavuje, ako ho hodlá rozširovať. Všetky ústavy verejného života, aby mali právo exstencie musia slúžiť verejnému dobru o.i. aj zákonodarstvo