Kinevezés
Správa o vymenovaní pomocného školského inšpektora Zemplína Júliusa Dudása z obce Zombor (dnes Rumunsko) do Sátoraljaújhely. ** Ján Verdes úradník súdny z Košíc bol preložený do Sátoraljaújhely